Hlavní obsah

Kriminalisté už týden hledají na Kladensku pohřešovanou osobu. S krumpáči a lopatami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští policisté, společně s kriminalisty z oddělení vražd, pátrají na Kladensku po pohřešované osobě. Pomáhají jim při tom psovodi se speciálně vycvičenými psy i policisté ze speciální pořádkové jednotky s krumpáči a lopatami.

Pátráni po pohřešované osobě u KladnaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté se v okolí Kladna pohybují již více než týden. Pátrali např. i v okolí Stehelčevsi, či kladenských Vrapic. Pátrání by však mělo probíhat také na dalších místech v Praze a ve Středočeském kraji.

„Mohu potvrdit, že pražští policisté v současné době pátrají ve Středočeském kraji po pohřešované osobě,“ řekl bez dalších podrobností policejní mluvčí Richard Hrdina.

Násilný trestný čin zatím nepotvrzen

Policisté v rojnicích prohledávají terén. Nevynechávají přitom ani koryto potoka. Pomocí ženijního nářadí pak na různých místech kopou v zemi. Zároveň na místě pracují policejní psovodi se speciálně vycvičenými psy.

Podle informací Novinek se v případu angažují mj. kriminalisté z pražského oddělení vražd. Zda mají podezření, že by se pohřešovaný člověk mohl stát obětí násilného trestného činu zatím nikdo oficiálně nepotvrdil, vzhledem k jejich zapojení je to ale velmi pravděpodobné.

Tělo pohřešovaného muže objevil svěděk v zátoce u Žďákovského mostu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám