Hlavní obsah

Krádež věcí za 1,7 milionu z bytu v Praze. Podezřelí prošli pod kamerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hotovost a cennosti za celkem 1,7 milionu korun měla podle policie ukrást parta zlodějů z bytu na pražském sídlišti Černý Most. Policie v případu pátrá po čtyřech lidech, které zachytila bezpečnostní kamera.

Podezřelí v případu vloupání za 1,7 milionu v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu z konce března v pátek informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová. Čtveřici podezřelých se kriminalistům dosud nepodařilo najít, obrací se proto nyní na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

Z bytu podle vyšetřovatelů zmizely šperky, vzácné mince a finanční hotovost, přičemž škodu spočítali na 1,7 milionu korun.

Jestli a případně jaké jsou k mání poznatky ohledně výběru cíle zloději, tedy zda se mělo jednat o souhru okolností, nebo šli do bytu najisto, policie nesdělila.

Foto: Policie ČR

Dva ze čtveřice podezřelých, jak je zachytila bezpečnostní kamera

Podezřelé zachytila bezpečnostní kamera, jejíž záznam policisté k případu zveřejnili. Jsou na něm vidět postupně tři muži a žena u vstupu do domu.

„Pokud podezřelé na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se, prosím, na linku 158,“ dodala Siřišťová s tím, že kriminalisté případ vyšetřují jako krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci, za což hrozí až osmileté vězení.

Foto: Policie ČR

Podezřelí v případu vloupání za 1,7 milionu v Praze

Zloději ukradli z pražské garáže mercedes za 1,5 milionu. Měli klíče

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám