Hlavní obsah

Kotrmelce v tunelu, nárazy do zdi. Video ukazuje nehody v Blance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražské technické služby (TSK) zveřejnily v pátek k výročí otevření Tunelu Blanka video, které ukazuje dopravní nehody, jež se v tubusech odehrály.

Nejzajímavější nehody v Tunelu BlankaVideo: TSK

 
Článek

Tunel Blanka oslaví v sobotu pět let od svého otevření, a proto technické služby stejně jako loni připravily výběr nejzajímavějších nehod. Zhlédnout lze převracející se auta, nepozorné řidiče, kteří narážejí do stěn tunelu, nebo motorkáře narážející do vozu s doprovodnými glosami TSK.

Řidič u vjezdu do Blanky narazil do sloupu. Vyprošťovali ho hasiči

Krimi

„Prakticky denně dochází k událostem, které si vynutí uzavření tunelu. Na vině jsou v drtivé většině případů nepozorní řidiči. Dávejte na sebe pozor a přejeme vám mnoho šťastných kilometrů bez nehod,“ uvedla Technická správa komunikací.

Tunel Blanka se stavěl od roku 2007 do roku 2015 a čítá něco přes pět kilometrů. Je to nejdelší tunel v ČR a nejdelší tunel městský tunel v Evropě. Tvoří jej na sebe navazující Brusnický tunel, Dejvický tunel a Bubenečský tunel. Stát za něj zaplatil 43 miliard korun, přičemž původně to mělo být 21 miliard. Je to nejdražší projekt hlavního města Prahy.

V tunelu Blanka začalo hořet nákladní auto

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám