Hlavní obsah

Kamión plný pneumatik se na D1 převrátil na osobní auto s pěti dětmi

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na dálnici D1 poblíž Všechlap na Benešovsku havaroval v úterý večer kamión převážející pneumatiky. Prorazil středová svodidla a v protisměru se převrátil na osobní auto plné dětí. Dálnice byla v noci na středu ve směru na Brno šest hodin uzavřená.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamión se na D1 převrátil na osobní autoVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před půl desátou večer. Operační středisko na místo vyslalo několik hasičských jednotek a policisty, kteří museli dálnici uzavřít v obou směrech.

Kamión jedoucí na Prahu z dosud neznámých příčin prorazil středová svodidla a vjel do protisměru. Tam se převrátil na osobní auto, ve kterém cestovali rodiče s pěti dětmi. Všichni naštěstí vyvázli bez zranění. Řidič kamiónu utrpěl pouze oděrky.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Policisté po krátké chvíli zprůjezdnili ve směru na Prahu jeden jízdní pruh. Ve směru na Brno zůstala dálnice uzavřena až do ranních hodin.

Z kamiónu uniklo velké množství nafty, a protože se nehoda stala na mostě přes řeku, hrozila ekologická havárie. Hasiči si proto na pomoc přivolali chemickou jednotku z Prahy a také zástupce z odboru životního prostředí. Únik nafty likvidovali hasiči sorbentem.

Pneumatiky přeložila specializovaná firma pomocí vysokozdvižného vozíku na jiný kamión. Havarovaný vůz pak musela zpět na kola dostat těžká technika. V obou směrech se vytvořily dlouhé kolony. Ve směru na Brno dosahovaly až pěti kilometrů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám