Hlavní obsah

Kamion na D11 nabral osobní auto. Silničáři ukázali video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ředitelství silnic a dálnic zveřejnilo ve středu odpoledne záznam nehody z dálnice D11. Srazil se tam kamion s osobním autem. Nikdo nebyl zraněn.

Nehoda na D11Video: Ředitelství silnic a dálnic České republiky

 
Článek

Nehoda se stala kolem jedenácté hodiny dopoledne na 54. kilometru dálnice D11. Na videozáznamu je vidět srážka kamionu Scania a osobního auta Octavia.

„Dle prvotních zjištění k nehodě došlo tak, že 26letá řidička octavie při přejíždění z pravého jízdního pruhu do levého jízdního pruhu přehlédla jedoucí kamion, který tímto ohrozila, a levým zadním rohem svého auta narazila do jeho pravého boku. Vlivem nárazu se dostala do smyku a čelně narazila do středových svodidel, od nichž se odrazila a s autem se ocitla kolmo k levému jízdnímu pruhu, kde do ní kamion narazil,“ popsala policejní mluvčí Iva Kormošová.

U řidičky byl pozitivní nález na amfetamin/metamfetamin. Podle mluvčí má navíc pozastaveno řidičské oprávnění.

V místě byl provoz omezen na jeden jízdní pruh kvůli pracím na silnici.

Podle mluvčí nebyl při nehodě nikdo zraněn. Příčiny havárie policie vyšetřuje. Policisté na octavii odhadli škodu na 30 tisíc, na scanii 100 tisíc a na svodidlech 40 tisíc korun, doplnila Kormošová.

Dálnice stála asi 2,5 hodiny a vytvořila se asi tříkilometrová kolona. Řidiči z dálnice museli sjet na sjezdu Dobšice na 50. kilometru. Plně byl provoz na D11 obnoven před 13:30.

Foto: Ředitelství silnic a dálnic České republiky

Nehoda na D11

Nákladní auto se na D11 převrátilo na bok. Pro řidiče letěl vrtulník

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám