Hlavní obsah

Kamion na Břeclavsku málem vytlačil auto ze silnice. Řidič si nebezpečný manévr natočil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valtice

Policie hledá svědky nebezpečné jízdy maďarského kamionu na Břeclavsku. Dvakrát podle policie nebezpečně zatlačil řidiče osobního auta na krajnici. Ten to nahrál na kameru.

Břeclavští dopravní policisté se zabývají nebezpečnou jízdou řidiče maďarského kamionuVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál 28. září u Valtic, kde projížděl řidič Hyundai i30 a kamion. V jednu chvíli se rozhodl řidič kamionu předjíždět v zatáčce, přitom auto nebezpečně přitlačil ke krajnici.

„Po pár set metrech chtěl předjet náklaďák zase řidič osobního vozu. Tento manévr však mohl skončit dopravní nehodou. Při předjíždění totiž kamion najel ke středu vozovky a předjíždějící osobní automobil znovu natlačil do krajnice,“ sdělil mluvčí policie David Chaloupka.

Auto muselo prudce brzdit, až se dostalo do smyku. Řidič následně přivolal policii, která kamion po několika kilometrech zastavila. Policisté disponují kamerovým záznamem, ale přesto hledají svědky. Především šoféra červené dodávky, který jel za autem. Informace přijme linka 158.

Muž nebezpečně ujížděl Brnem na čtyřkolce. Pak mu zhasl motor

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám