Hlavní obsah

Jedu si vyřídit účty do Bohnic, oznámil ozbrojený muž. Policisté se samopaly ho vyvlekli z tramvaje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policejní manévry odstartovala ve středu vyhrůžka ozbrojeného muže, který uvedl, že si jde vyřídit účty do nemocnice v Bohnicích. Policisté muže našli v tramvaji, kde ho zadrželi. Muž měl u sebe nože, hrozí mu až tři roky vězení.

Zadržení v tramvajiVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž zavolal odpoledne na tísňovou linku s tím, že si jde vyřídit osobní problémy do psychiatrické nemocnice. Operátor linky během chvíle zjistil jméno volajícího a hlídky se ho vydaly hledat. Další policisté vyrazili do nemocnice, kde uzavřeli vchody.

Protestuji proti tomuto systému. Útočník s noži chtěl vniknout do Sněmovny

Krimi

Následně dostali informaci, že muž se pohybuje v MHD. Vzhledem k tomu, že měl být ozbrojen blíže nespecifikovanými zbraněmi, byli policisté vyzbrojeni samopaly a měli neprůstřelné vesty.

„Policisté nalezli muže v tramvaji č. 5 v Seifertově ulici v pražském Žižkově. Všichni cestující byli vyzváni, aby okamžitě opustili tramvaj. Podezřelý měl u sebe několik bodných zbraní a pepřový sprej,“ uvedla mluvčí policie Lucie Drábková.

Muž byl zadržen a převezen na služebnu. Je podezřelý z trestného činu nebezpečného vyhrožování, za který mu hrozí až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám