Hlavní obsah

Jeden člověk zemřel po střetu dvou osobních aut na Jindřichohradecku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strmilov (Jindřichohradecko)

Řidič auta Volkswagen Touran v úterý zemřel na Jindřichohradecku poté, co se střetl s autem Škoda Roomster. Po střetu narazil Volkswagen do stromu. Na místě zasahují policisté. ČTK to řekl krajský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Foto: David Modrý, ČTK

Ilustrační foto

Článek

U nehody zasahovalo několik posádek záchranářů včetně vrtulníku, sdělila novinářům mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Zuzana Fajtlová.

Nehoda se stala krátce před 18. hodinou. Podle předběžných informací řidič škodovky odbočoval na silnici mezi Kunžakem a Strmilovem na Jindřichohradecku doleva ve chvíli, kdy ho předjížděl Volkswagen Touran, jejž řídil 65letý muž.

Auta se srazila, při střetu se Volkswagen odrazil do vzrostlého stromu. Jeho řidič na místě zemřel.

Na Karlovarsku se srazily dvě dodávky a auto, zasahoval vrtulník

Krimi

K nehodě vyjely tři pozemní posádky záchranářů a letěl vrtulník. Řidiči Volkswagenu selhaly životní funkce. Záchranáři muže resuscitovali.

„Bohužel přes veškerou jejich snahu k obnově srdeční aktivity nedošlo,” uvedla Fajtlová. Záchranáři převezli na další vyšetření dva lidi, na urgentní příjem jindřichohradecké nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám