Hlavní obsah

Inspekce hledá tajemnou blondýnu z Prahy, která mohla vidět střelbu policisty na zloděje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Generální inspekce bezpečnostních sborů v pátek zveřejnila video z krádeže v Praze, při které střílel po zloději policista v civilu. Muže zasáhl a ten musel do nemocnice. Inspekce zároveň hledá ženu s blond vlasy.

Svědci pronásledují zloděje z prodejnyVideo: Generální inspekce bezpečnostních sborů

 
Článek

Mluvčí inspekce Ivana Nguyenová v pátek sdělila, že po hledané svědkyni zůstala na místě kabelka a oblečení. „Majitelkou by měla být žena s blond vlasy, která se v níže uvedenou dobu nacházela před prodejnou s elektronikou. Může být tedy i případným svědkem celé události,“ uvedla.

Policista v Horních Počernicích měl postřelit prchajícího muže

Krimi

Bezpečnostní kamera ji zachytila před prodejnou, ale také ve stanici metra Černý Most. Inspekce proto vyzývá ženu, aby se přihlásila na čísle 974839734 a své věci si vyzvedla.

BEZ KOMENTÁŘE: V Horních Počernicích se stříleloVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Případ se odehrál 26. října v Horních Počernicích v prodejně s elektronikou. Zloděj měl ukrást mobil a vydali se ho pronásledovat tři svědci. Jeden z nich byl policista v civilu, který zloděje postřelil svou zbraní. Pražští záchranáři na místě ošetřili a převezli do nemocnice 43letého muže.

Vyšetřování si převzala inspekce, která ale žádné další nové informace podle své mluvčí ke zveřejnění nemá.

Foto: Generální inspekce bezpečnostních sborů

Hledaná žena na kameře v metru.

Foto: Generální inspekce bezpečnostních sborů

Svědkyně si v obchodě zapomněl a věci.

Reklama

Výběr článků

Načítám