Hlavní obsah

Hasič propadl stropem při rozsáhlém požáru domu na Zlínsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ludkovice

Velký požár rodinného domu likvidovali hasiči v Ludkovicích na Zlínsku. Plameny se ze dvora rozšířily do podkroví objektu, kde se při zásahu zranil jeden z hasičů, když se pod ním propadl strop. Záchranka muže přepravila do nemocnice. Příčinu požáru zjišťují vyšetřovatelé.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár v Ludkovicích na Zlínsku

Článek

Plameny zasáhly rodinný dům v Ludkovicích v pondělí kolem 18.30. Na místo vyrazili profesionální i dobrovolní hasiči s pěti cisternami a vyhlásili 2. požární poplach ze tří možných.

Dům ve Zlíně vzplál při saunování, žena utrpěla popáleniny

Krimi

„Průzkumem v dýchacích přístrojích bylo zjištěno, že hoří ve zděné přístavbě, kde byl kotel na tuhá paliva a sklad dřeva. Požár se rozšířil do zrekonstruovaného neobývaného podkroví,” popsal zásah mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Foto: HZS Zlínského kraje

Rozsáhlý požár domu v Ludkovicích na Zlínsku

Pomocí čtyř proudů vody se podařilo plameny zlikvidovat, hasiči pak rozebírali střechu a vybaveni termokamerou hledali skrytá ohniska hoření.

Požár chemikálie vytvořil na Zlínsku jedovatý dým. Zůstaňte doma, radili lidem

Krimi

„Při rozebírání konstrukcí došlo k zranění jednoho profesionálního hasiče, který se propadl stropem,” upřesnil mluvčí s tím, že jeho zraněného kolegu přepravili zdravotničtí záchranáři do nemocnice. Povahu a rozsah zranění hasiči neupřesnili.

Foto: HZS Zlínského kraje

Při požáru v Ludkovicích na Zlínsku se hasič propadl stropem

„Na požářišti pracuje policie a vyšetřovatel hasičů. V době požáru byly v objektu tři osoby a jeden pes. Příčina požáru a výše škody v této chvíli nejsou známy,” dodal v úterý dopoledne Žemlička.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám