Hlavní obsah

Harém z nezletilých dívek provozoval člen královské rodiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Členem katarské královské rodiny je čtyřiačtyřicetiletý cizinec, kterého v úterý zadrželi pražští kriminalisté pro podezření z pohlavního zneužívání nezletilých dívek. Česká televize uvedla, že jde o korunního prince Kataru Hámida Sáního. Podle ČTK se přímo o korunního prince nejedná.

Foto: Radovan Šťastný

Dramaturgyně Sylvie Rubenová a režisér Peter Gábor během první čtené zkoušky.

Článek

Obviněný muž v České republice pobývá více než deset let a působí tu jako soukromý podnikatel. Diplomatickou imunitu na území ČR nemá. Státní zástupce už podal k soudu návrh, aby vzal obviněného muže do vazby.

"Jsou zde podle nás všechny tři možné vazební důvody, tedy útěk, ovlivňování svědků a pokračování v trestné činnosti," řekl žalobce.

Spolu s cizincem byly zadrženy i dvě mladé ženy ve věku 19 a 20 let, které údajně dívky za peníze dodávaly. "Oběma bylo sděleno obvinění z trestného činu pohlavního zneužívání, ohrožování mravní výchovy mládeže a kuplířství," řekla policejní mluvčí Iva Knolová. Poté byly propuštěny na svobodu.

Střídal až deset dívek denně

Na stopu případu přivedla policii počátkem roku matka z Prahy 10, která přišla oznámit, že její dcera dostala od kamarádky neobvyklou nabídku na možný výdělek.

Dcera se jí svěřila s tím, že spolužačka získává větší částky za pohlavní styk s cizincem v jeho bytě a nabídla jí, že ji někdy vezme sebou.

Při vyšetřování kriminalisté na základě svědeckých výpovědí zjistili, že v bytě se střídá někdy i deset velmi mladých dívek denně.

Případ je podle policie svým rozsahem výjimečný.

Reklama

Výběr článků

Načítám