Hlavní obsah

Fotbaloví chuligáni se porvali na benzínce, dva zranění

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Fotbaloví fanoušci pražské Slavie napadli v sobotu v podvečer fanoušky Hradce Králové, kteří se autobusy vraceli z utkání v Příbrami. Slávisti vběhli do jednoho z autobusů svých rivalů na čerpací stanici na Jižní spojce v Praze.

BEZ KOMENTÁŘE: Na benzínce v Praze se poprali fotbaloví fanoušciVideo: Novinky

 
Článek

Fanoušci Hradce Králové se vraceli ze sobotního utkání v Příbrami zpátky domů. Když jejich autobusy s policejním doprovodem zastavily na čerpací stanici na Jižní spojce, vběhlo do jednoho z autobusů několik fanoušků pražské Slavie.

„Fanoušci jednoho z pražských celků vběhli do autobusu, přičemž se začali s fanoušky druhého klubu vzájemně napadat. Královéhradecké fanoušky doprovázeli středočeští policisté, kteří také ihned zasáhli. Policisté na místě zajistili tři podezřelé, které převezli na služebnu," řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Podle informací Novinek odvezli policisté v poutech jednoho fanouška Hradce Králové a dva fanoušky hlásící se k pražské Slavii. Jak dalece byla rvačka předem domluvená, policisté zjišťují. Na místě museli zasahovat také záchranáři.

„Dvě naše zdravotnické posádky převezly do nemocnice k ošetření dva lehce zraněné,” sdělil mluvčí záchranářů Dominik Horn.

Policisté si nakonec povolali ještě posily z několika dalších útvarů.

„Královéhradečtí fanoušci se rozhodli, že na místě počkají až do doby, než skončí na policejní služebně úkony s jejich kolegou,” dodal Hulan.

Policisté se celou událostí i nadále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám