Hlavní obsah

Havířovský fanoušek zemřel po incidentu před stadionem, spekuluje se o konfliktu s ochrankou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířovští policisté vyšetřují úmrtí 31letého hokejového fanouška, informovala mluvčí karvinské policie Karolina Bělunková. Muž zemřel v sobotu v nemocnici po incidentu před stadionem, spekuluje se o konfliktu se členem ochranky.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„V současné době prověřujeme úmrtí muže, který dne 26. října utrpěl zranění při incidentu před budovou zimního stadionu v Havířově. S ohledem k probíhajícímu prověřování nelze v tuto chvíli poskytovat bližší informace,“ uvedla mluvčí.

Vedení klubu incident potvrdilo. Událost ale v době, kdy se jím zabývá policie, nechce komentovat. Prezident HC Havířov Jaroslav Mrowiec jen v prohlášení na internetových stránkách uvedl, že příčinou mužovy smrti měl být podle prvotních informací úraz, který fanoušek údajně utrpěl během utkání 18. kola první hokejové Chance ligy mezi Havířovem a Frýdkem-Místkem v blízkosti stadionu.

Bitka v pizzerii a ukradená šála. Policie obvinila 16 havířovských hokejových fanoušků

Krimi

„Po dobu vyšetřování jsme se rozhodli využívat během zápasů služeb jiné agentury zajišťující pořádek a bezpečnost na stadionu, minimálně do doby prošetření celé situace,“ uvedl Mrowiec. Dodal, že na památku zemřelého bude držena minuta ticha před středečním domácím utkáním s Litoměřicemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám