Hlavní obsah

Dvojice pomohla seniorce s nákupem až domů. Pak ji okradla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O dva tisíce korun přišla 71letá žena z Prahy, která svolila, aby jí dvojice neznámých lidí pomohla s nákupem domů. Seniorka je navíc pozvala do bytu na sklenici vody.

Dvojici zachytila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Seniorka byla na nákupech 19. srpna v obchodě na Smíchově, kde se s ní dali do řeči žena a muž. Po chvíli jí nabídli pomoc s nákupem a žena souhlasila. Společně vyrazili na Pankrác, kde seniorka pozvala dvojici na sklenici vody.

Muž v Praze si odvezl mobilní toaletu na rudlu. Poznáte ho? ptá se policie

Krimi

„Po krátké návštěvě dvojice odešla a druhý den poškozená zjistila, že jí chybí více než dva tisíce korun, doklady a dvě platební karty. Kamery v nákupním centru zachytily podezřelou dvojici, se kterou bychom potřebovali v souvislosti s případem mluvit,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk.

Muž ukradl v ostravské prodejně 300 kg masa. Usvědčily ho kamery

Krimi

Policie případ vyšetřuje jako krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Informace o totožnosti přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Dvojici zachytila kamera

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám