Hlavní obsah

Dvě ženy zemřely na Znojemsku po nárazu auta do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Dvě ženy zemřely v pátek po ranní dopravní nehodě mezi Lechovicemi a Boroticemi na Znojemsku. Osobní auto na kluzkém povrchu narazilo do stromu. „Spolujezdkyně zemřela na místě, řidička při transportu do nemocnice,“ informoval policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto: Policie ČR

Renault skončil ve stromě.

Článek

Havárie se stala kolem půl sedmé ráno. Řidička staršího renaultu podle policejního mluvčího zřejmě podcenila namrzlou vozovku a na kluzkém povrchu dostala smyk. Neovladatelné vozidlo nabouralo bokem do stromu u silnice.

Hasiči po příjezdu na místo zjistili, že v autě zůstaly zaklíněné dvě ženy. „Řidičku hasiči z vozidla vyprostili s použitím hydraulického vyprošťovacího zařízení a předali ji do péče posádce zdravotnické záchranné služby. Spolujezdkyně na místě svým zraněním podlehla,” popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

„Vážně zraněnou řidičku převáželi záchranáři do nemocnice, při transportu však i ona zraněním podlehla. Provoz na komunikaci mohl být obnoven krátce před polednem," uvedl Chaloupka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám