Hlavní obsah

Dvě auta, tři zranění a vrtulník v akci po nehodě na Chrudimsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K vážné dopravní nehodě dvou osobních vozidel došlo v neděli půl hodiny po poledni u obce Předhradí na Chrudimsku. Čelně se tu střetly Škoda Octavia a Felicia, zraněni byli tři lidé.

Foto: Policie ČR

Po čelním střetu na Chrudimsku skončili tři lidé v nemocnici.

Článek

„Podle prvotních informací řidič oktávie, jedoucí od obce Lažany, měl po projetí pravotočivé zatáčky přejet do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Felicia, poté narazil do stromu,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Muzikantová.

V oktávii cestovali tři lidé, z toho dva byli zraněni. Sedmadvacetiletý řidič byl z místa letecky transportován do královéhradecké fakultní nemocnice, jeho o dva roky starší spolucestující byla převezena sanitkou do chrudimské nemocnice, stejně jako zraněný řidič (ročník 1989) z druhého vozu.

Foto: Policie ČR

Po čelním střetu na Chrudimsku skončili tři lidé v nemocnici.

„Dechové zkoušky u obou řidičů vyšly negativně. Přesné příčiny a okolnosti dopravní nehody šetří chrudimští dopravní policisté,“ dodala mluvčí Muzikantová.

Senior se řítil po dálnici D5 v protisměru, způsobil nehodu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám