Hlavní obsah

Domíchávač na boku. Karambol zastavil dopravu na budované dálnici na Novojičínsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novojičínsko

Nehoda domíchávače uzavřela v úterý na několik hodin provoz na připravované dálnici D48 ve směru z Bělotína do Nového Jičína. Hasiči k postavení domíchávače, který se převrátil na bok, museli přivolat těžkou technikou. Při karambolu se jeden člověk lehce zranil.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Na více než tři hodiny zablokovala nehoda domíchavače dopravu na budované dálnici D48 u Starého Jičína

Článek

K havárii čtyřnápravového auta došlo ve zúžení budované části dálnice D48 u Starého Jičína krátce před 11. hodinou. „Hasiči na domíchávači provedli protipožární opatření, drobný únik hydraulického oleje zasypali sorbentem,“ popsal mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák.

Dodal, že kvůli postavení vozidla zpět na kola si velitel zásahu povolal automobilový jeřáb a vyprošťovací speciál ze stanice v Ostravě-Zábřehu.

„Pod automobil hasiči připravili nafukovací vaky a pomocí jeřábu a navijáku domíchávač postavili. Vůz pak na tažné tyči odtáhli na nedaleké parkoviště, kde si ho k dalšímu řešení převzal jeho majitel,“ nastínil s tím, že hasiči nakonec silnici uklidili. Provoz byl na komunikaci obnoven krátce před 14:30.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám