Hlavní obsah

Do policistů u nehody nabouralo další auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dva policisté utrpěli lehká zranění, když v úterý časně ráno vyšetřovali dopravní nehodu na Wilsonově třídě v Praze. Do jejich služebního vozu totiž narazila 24letá řidička Škody Fabie, která se zřejmě nedostatečně věnovala řízení.

Foto: Eva Jenčíková

Mezi dětmi a dospělými není u stolu žádný rozdíl, o body se perou všichni.

Článek

Havárie se stala kolem čtvrté hodiny ranní, kdy na hlavní dopravní tepně v Praze ještě není hustý provoz.

"Třiadvacetiletý řidič nezvládl řízení a s felicii narazil do svodidel. Vozidlo bylo označeno výstražným trojúhelníkem a mělo rozsvícena varovná světla, stejně jako služební auto policistů," potvrdil mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek.

Policisté ohledali místo nehody a když vyřizovali zbytek agendy ve vozidle, narazil do nich další automobil. "Řidička se pravděpodobně dostatečně nevěnovala řízení a nepřizpůsobila rychlost jízdy. Oba policisté i řidič havarované felicie utrpěli lehká zranění," dodal mluvčí Bernášek.

Policisté byli po ošetření propuštěni

Zraněné zdravotníci z pražské záchranné služby převezli do nemocnic na Karlově náměstí a Na Františku. "První policista (r. 1976) vyvázl s otřesem mozku a malou tržnou ranou za uchem. Jeho kolega (r. 1980) měl pohmožděniny, stejně jako řidič osobního auta (r. 1971)," potvrdil mluvčí záchranky Marek Uhlíř.

Hasiči poté posypali vozovku sorbentem v místech, kam unikly pohonné hmoty.

Hmotná škoda je předběžně odhadnuta na sto padesát tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám