Hlavní obsah

Do auta s kamerou narazili v Praze policisté spěchající k napadení

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nehoda mezi osobním vozem a zásahovým automobilem policie se stala v úterý v hlavním městě. Ze záběru kamery, která byla umístěná v zadní části civilního vozu je patrné, jak policejní automobil narazil do soukromého auta. Policie vinu své posádky přiznala.

Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Radlická a Jeremiášova v Praze 5. Osobní automobil vjel do křižovatky po Radlické ulici v levém odbočovacím pruhu. Když zabrzdil, aby pustil protijedoucí vozy, přijíždělo po Radlické ulici policejní auto.

To jelo velkou rychlostí se zapnutými majáky a narazilo do zadní části odbočujícího vozu. Policejní vůz skončil po nehodě na druhé straně křižovatky, zůstal na kolech, stejně jako nabouraný automobil.

„Hlídka jela se zapnutými majáky k ohlášenému napadení v bytě. Řidič nestačil na křižovatce dobrzdit a narazil do odbočujícího vozu. Vina je na straně policie,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Při nárazu byli lehce zraněni dva policisté, kteří museli být ošetřeni v nemocnici. „Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen dechovou zkouškou, případem se zabývá oddělení vnitřní kontroly,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám