Hlavní obsah

Dívky na Mostecku havarovaly v přímém přenosu, jedna zemřela, druhá je v nemocnici

• Aktualizováno

Tragédií skončila ve čtvrtek krátce před osmou hodinou večer dopravní nehoda v levotočivé zatáčce u Obrnic na Mostecku. Mladá řidička, která se vracela s kamarádkou do Bíliny, vjela do protihlukové stěny u silnice. Jedna z žen při nehodě zemřela, druhá se těžce zranila. Jízdu, při které se neštěstí stalo, vysílaly dívky v přímém videopřenosu na sociální síti.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Včera krátce před dvacátou hodinou došlo u Obrnic na Mostecku ve směru od Mostu na Bílinu k havárii osobního vozidla,“ uvedla Alena Bartošová, mluvčí policie v Ústeckém kraji.

„Mladá řidička vjela mimo komunikaci a narazila do pevné překážky, do protihlukové stěny. Se zraněním, které utrpěla při nehodě, byla transportována vrtulníkem do nemocnice. Zranění utrpěla i její spolujezdkyně,“ pokračovala policejní mluvčí.

Nehoda na videu

„Jedna žena, která utrpěla mnohačetná zranění neslučitelná se životem, zemřela. Druhá je s poraněním hlavy stále hospitalizována na jednotce intenzivní péče,“ upřesnil mluvčí Krajské zdravotní Ústeckého kraje Ivo Chrástecký. Otec zraněné dívky na sociální síti uvedl, že její zranění nejsou vážná a že v pondělí nemocnici opustí.

„Příčina a okolnosti nehody jsou předmětem šetření,“ dodala Bartošová.

Dívky svou jízdu natáčely mobilním telefonem a v přímém přenosu ji sdílely na sociální síti, kde si jí všimla řada lidí. Na videu je vidět i moment nehody a okolnosti, které následovaly, protože přístroj stále nahrával.

Reklama

Výběr článků

Načítám