Hlavní obsah

Dívku při cestě domů přepadl muž a znásilnil ji

Právo, ok
Hodonín

Jednatřicetiletého muže obvinili policisté ze znásilnění mladistvé dívky na Hodonínsku. Mladou ženu přepadl v noci při návratu domů a donutil ji k orálnímu sexu. Policie ho dopadla po několika dnech.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál před dvěma týdny, kdy se na policisty obrátil otec mladistvé dívky. Vypověděl, že dívka se vracela domů v noci, když ji na chodníku napadl neznámý muž. Ten ji povalil na zem a snažil se ji svléknout. Dívka se bránila a křičela o pomoc.

Za znásilnění příbuzné v Brně dostal popelář 5,5 roku

Krimi

„Když se muži přes dívčin odpor nepodařilo svléknout její oblečení, tak si alespoň rozepnul kalhoty a požadoval po ní orální uspokojení. To dívka ze strachu udělala. Poté z místa utekla a stejně tak i neznámý muž,“ uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Po násilníkovi okamžitě začali pátrat policisté. Najít se ho však nepodařilo a kriminalisté měli podezření, že odjel autem. Během několika dnů dostali vyšetřovatelé další informace a o uplynulém víkendu muže zadrželi.

Mladík na Sokolovsku chtěl znásilnit ženu, ubránila se mu nožem na koberce

Krimi

Útočník se k činu přiznal a byl obviněn ze znásilnění, za které mu hrozí až 10 let vězení. Soud ho poslal do vazby. Mladistvou osobou je v tomto případě dívka ve věku od 15 do 18 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám