Hlavní obsah

Dívčí válka na Žďársku. Nadýchaly přes tři promile, roztrhávat je museli policisté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové Město na Moravě

Plné ruce práce se dvěma rozkmotřenými ženami měli v noci na pátek strážci zákona v Novém Městě na Moravě. Hlídky policistů a strážníků tam spěchaly do jedné z místních náleven, kde se do sebe pustily dvě ženy, obě notně pod parou. Jednu z rozkurážených bojovnic neuklidnil ani pohled na muže v uniformách a na svou sokyni se sápala i v jejich přítomnosti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo nedaleko od místní policejní stanice. „Po příjezdu na místo policisté zjistili, že došlo ke konfliktu mezi dvěma ženami ve věku čtyřicet a devětačtyřicet let,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

„Ženy neměly zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření. Obě byly pod vlivem alkoholu, mladší z žen policisté při dechové zkoušce naměřili 3,15 promile alkoholu, starší z nich měla 3,37 promile alkoholu v dechu,“ dodala mluvčí.

Právě mladší žena odmítala respektovat apely strážců zákona a oponentku opakovaně přímo před zraky policistů napadala.

„Ti ji zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Konflikt mezi ženami policisté vyšetřují pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití a veřejnému pořádku,“ doplnila mluvčí.

Při hádce nastříkal známému pepřák do očí. Ten dostal epileptický záchvat

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám