Hlavní obsah

Cyklistu v Olomouci srazil vlak na přejezdu. Střet nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavonín
Aktualizováno

Na železničním přejezdu v olomoucké místní části Slavonín se střetl v pondělí před 17. hodinou vlak s cyklistou. Ten nehodu nepřežil. Provoz na železnici je zastaven. Případ šetří policisté. Novinky o tom informovala policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Cyklista při srážce utrpěl zranění neslučitelná se životem. Nyní zjišťujeme bližší okolnosti tragické události,“ uvedla mluvčí.

Na místě jsou i drážní hasiči. „Spolupracujeme s policií a záchrannou službou,“ řekl Novinkám jejich mluvčí Martin Kavka.

Jednalo se o osobní vlak z Koutů nad Desnou do Nezamyslic. „Evakuovali jsme z něj 65 cestujících, z toho 20 jsme přepravili naším autobusem na nádraží do Prostějova,“ dodala mluvčí krajských hasičů Lucie Balážová.

Podle mluvčí Českých drah Vandy Rajnochové rychlíky nyní jezdí odklonem přes Přerov, regionální vlaky v úseku Blatec–Olomouc jsou nahrazeny autobusy. „Zpoždění jsou v řádech několika minut,“ dodala Rajnochová.

Cyklista na Bruntálsku nepřežil náraz do plotu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám