Hlavní obsah

Cyklistu na Kolínsku zabila větev ulomená v silném větru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Křečhoř

Smrt cyklisty od středečního rána vyšetřují kriminalisté na Kolínsku. Na 72letého muže podle předběžných závěrů policie spadla ulomená větev. Zřejmě k tomu došlo vlivem řádění silných bouřek, které zasáhly v úterý večer a v noci na středu několik krajů.

Cyklista zemřel po pádu větve na KolínskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Bezvládně ležícího muže na cyklostezce v obci Křečhoř našel kolem 6:30 kolemjdoucí, který přivolal záchranku a policii a rovněž se snažil muže oživovat.

„V resuscitaci pokračovali zdravotníci, byla ale bohužel neúspěšná,“ sdělila mluvčí policie Michaela Richterová.

Z dosavadního prověřování na místě události se podle mluvčí jeví jako velmi pravděpodobné, že na tragédii mohla mít vliv spadlá větev ze stromu.

Foto: Aktu.cz

Na cyklistu podle policie zřejmě spadla zlomená větev.

Zatím není zřejmé, zda úmrtí souviselo přímo s pádem větve, či s tím, jak se 72letý cyklista na elektrokole a s helmou na hlavě zřítil na zem. Okolnosti nehody policie dál vyšetřuje a nařídila u zemřelého soudní pitvu.

Počasí řádilo ve Středočeském kraji a několika dalších v úterý večer a v noci na středu. Hasiči měli desítky výjezdů k popadaným stromům.

Foto: Aktu.cz

Cyklista zemřel po pádu větve na Kolínsku.

Spadlá větev z borovice smrtelně zranila ženu na Žďársku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám