Hlavní obsah

Cizinec zkopal před diskotékou v Praze muže

– Praha

Pražská policie pátrá po čtveřici cizinců, z nichž jeden měl před diskotékou zkopat jiného muže. Ten utrpěl těžké zranění a byl několik týdnů v pracovní neschopnosti. Policie informovala o případu, který se stal v dubnu, ve středu.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení před diskotékou v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo před diskotékou na Proseku 22. dubna kolem půlnoci poté, co se muži pohádali uvnitř podniku. Poté jeden z vyhazovačů poškozeného vyhodil ven na chodník a skupina cizinců za ním přišla.

„Jeden z nich do něj několikrát kopl. Minimálně jeden z kopů směřoval na hlavu a způsobil mu vážné zranění v podobě několika zlomenin. Poškozený pak skončil v nemocnici v hospitalizaci a byl několik týdnů v pracovní neschopnosti,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Napadení před diskotékou v Praze

Policie začala po oznámení po pachatelích pátrat, ale žádné kroky dosud nevedly k jejich ztotožnění. Proto se ve středu obrátila na veřejnost o pomoc s tím, že jde o cizince – zřejmě o Ukrajince, Makedonce nebo Rumuny.

„Jestliže je někdo na záběrech poznává, ať se ozve na linku 158. Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, za což hrozí pachateli v případě odsouzení až tři léta pobytu za mřížemi,“ shrnul Daněk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám