Hlavní obsah

Chodkyně po střetu s autem na Veleslavíně letěla vzduchem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodkyni na pražském Veleslavíně srazila řidička osobního auta. Žena po střetu letěla vzduchem a zůstala nehybně ležet na kraji silnice. Podle policistů utrpěla několik zlomenin a musela být převezena do nemocnice. Vyšetřovatelé hledají svědky nehody.

Řidička auta srazila v Praze chodkyni.Video: Policie ČR

 
Článek

Ke srážce došlo 20. ledna v půl šesté odpoledne na křižovatce ulic Evropská, Kladenská a Vokovická ve směru k Alžírské.

„Řidička peugeotu při projíždění této křižovatky srazila na přechodu chodkyni, která byla nárazem odhozena na vozovku,“ popsal nehodu mluvčí Jan Rybanský. Sražená žena utrpěla vážná zranění a několik zlomenin. V nemocnici musela být operována.

Policisté zveřejnili z nehody video, je na něm vidět chodkyně celá v černém s kapucí na hlavě, jak vstoupí do vozovky. Chvíli nato dochází ke střetu.

Vyšetřovatelé zpětně žádají svědky dopravní nehody, hledají hlavně řidiče tmavého vozu, před kterým se nehoda stala. „Jeho svědectví by pomohlo ve vyšetřování nehody. Policisté přivítají i záznamy z palubních kamer předmětné dopravní nehody. Prosím kontaktujte linku 158,“ dodal Rybanský.

Řidičce dali policisté na místě nehody dýchnout, zkoušku měla negativní. Chodkyně nadýchala pod jedno promile alkoholu v dechu.

BMW v Praze sjelo do potoka. Pro řidiče letěl vrtulník, žena má zlomené ruce i nohy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám