Hlavní obsah

Černý den na železnici: vlaky srazily tři lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned ke třem tragickým nehodám došlo v pondělí na železnici. První nehoda se stala na rychlíkové trati mezi Kolínem a Havlíčkovým Brodem, kde vlak srazil a usmrtil člověka. K dalším neštěstím došlo na Teplicku a v Karviné.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

V úseku Řetenice - Oldřichov u Duchcova na Teplicku srazil v pondělí v podvečer vlak člověka, který na místě zemřel. V 18:25 byl obnoven provoz po jedné koleji, v místě události jezdí vlaky sníženou rychlostí. Informovala o tom mluvčí Správy železnic Nela Friebová.

Také v Karviné v pondělí večer přišel o život člověk, kterého srazil vlak. Informovala o tom policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Na místě zasahují záchranáři, doprava v úseku mezi Dětmarovicemi a Karvinou byla přerušena.

Mluvčí řekla, že bližší informace o neštěstí zatím nejsou známy. Událost se stala okolo 18:00 v karvinské části Staré Město.

Ke třetímu neštěstí došlo u Golčova Jeníkova, na rychlíkové trati mezi Kolínem a Havlíčkovým Brodem. Vlak srazil a usmrtil člověka v prostoru železničního přejezdu.

Vlak u Golčova Jeníkova srazil člověka, provoz na trati je přerušen

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám