Hlavní obsah

Brutální napadení vrátného v Praze: Útočník ho zkopal do bezvědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Brutální napadení vrátného vyšetřují od začátku září pražští detektivové. Mladík seniora shodil na zem, kde ho kopal až do bezvědomí. Nelíbilo se mu totiž, že ho napomenul. Policisté v neděli požádali o pomoc při pátrání po pachateli.

BEZ KOMENTÁŘE: Surový útok zachytily kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

Surové napadení se odehrálo 8. září v ulici Opatovská v Praze 4. Mladík bouchal na dveře vrátnice, kde měl senior zrovna službu. Vrátný ho vyzval, ať přestane, ale jeho výzva se minula účinkem.

„Mladík začal muži vulgárně nadávat a vyhrožovat napadením. Následně na něj zaútočil pěstmi do obličeje, vlivem čehož upadl na zem a zůstal bezvládně ležet,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk.

Útočník využil bezbrannosti vrátného a několikrát ho kopl do hlavy. Pokračoval i ve chvíli, když upadl do bezvědomí a dupl mu na hrudník. Nakonec na něj plivl a odešel k metru Háje. Přitom ještě poškodil závoru.

Foto: Policie ČR

Útočník napadl vrátného

„Na místo byli vysláni policisté spolu se záchranáři, kteří zraněného muže odvezli do nemocnice k ošetření. Tam musel muž vzhledem ke svým zraněním zůstat hospitalizován,“ konstatoval mluvčí.

Celý útok zachytily bezpečnostní kamery a kromě podoby pachatele jsou na nich ještě dva lidé, zřejmě kamarádi útočníka, kteří napadení přihlíželi.

Policie tak pátrá jak po útočníkovi, tak po kamarádech. Informace o jejich totožnosti či pobytu přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám