Hlavní obsah

BMW ujíždělo hlídkám s proraženými pneumatikami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pronásledování jako ze zpomaleného filmu zažili o víkendu policisté na okraji Prahy. Pronásledovali opilého řidiče, který ujížděl v BMW s proraženými pneumatikami. Vzdát se ale nehodlal.

Opilý muž ujížděl na proražených pneumatikách (záběry pocházejí z několika policejních aut)Video: Policie ČR

 
Článek

V noci na sobotu chtěla hlídka z Mníšku pod Brdy zastavit šoféra černého BMW, které mělo proražené dvě pneumatiky. Jenže muž začal ujíždět směrem do hlavního města, kde už na něj čekaly další hlídky. Auto policisté zablokovali ve Strakonické ulici.

„Policisté muže, který se stále nechtěl vzdát, vytáhli za použití donucovacích prostředků z vozidla a omezili ho na osobní svobodě. U jedenatřicetiletého řidiče následně provedli dechovou zkoušku, kdy byla naměřena hodnota 1,5 promile alkoholu v dechu,“ sdělila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Řidič si nepamatoval, kde si auto poškodil, proto si případ převzali dopravní policisté. Jedenatřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Řidič BMW ujížděl rychlostí až 190 km/h. Policejní zátaras projel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám