Hlavní obsah

Agresivní řidič BMW dal policistovi pěstí. Nechtěl se testovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napadením policisty skončilo v neděli šetření nehody řidiče osobního auta BMW na Trutnovsku. Nechtěl se podrobit testům na alkohol a byl agresivní. Nyní mu hrozí až čtyři roky vězení. Policie o incidentu informovala ve čtvrtek.

Napadení policistyVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté šetřili nehodu v Choustníkově Hradišti, řidiče však vypátrali až na Dvorsku. Podle policie šlo o zjevně opilého 49letého muže, kterého vyzvali ke zkoušce na alkohol a k odběru krve. Muž oba testy odmítl. Byl arogantní a vulgární.

Foto: Policie ČR

Havarované auto

„Dle kamerového záznamu jim vyhrožoval újmou na zdraví, když zanedlouho udeřil pěstí policistu do obličeje, což si vyžádalo jeho lékařské ošetření. Poté proti podezřelému policisté použili donucovací prostředky, přiložili mu služební pouta a na místě ho zadrželi,“ uvedla mluvčí policie Šárka Pižlová.

V pondělí byl muž obviněn z vyhrožování s cílem působit na orgán veřejné moci a také pro podezření ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě, za což mu hrozí až 4leté vězení. Vyšetřován je na svobodě.

Tragická srážka aut na Karvinsku: zemřel senior

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám