Hlavní obsah

Agresivní muž se vyřádil na policejním autě, pak skončil na záchytce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Orlicí

Agresivní muž rozmlátil o víkendu policejní auto na Orlickoústecku. Policisté s ním přijeli řešit napadení partnerky, přičemž svou zlost obrátil proti nim. Na autě je škoda 20 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Škoda na autě je 20 tisíc korun

Článek

Policejní hlídka vyrazila v sobotu do jednoho bytu v Chocni, kde měl 32letý muž napadnout partnerku před dětmi. Žena utekla a vrátila se, až muž v bytě nebyl. Když ale zjistil, že se vrátila, domáhal se násilním vstupu do bytu.

Foto: Policie ČR

Rozbité policejní auto

„Předtím, než začali policisté situaci řešit, zaparkovali služební auto u domu napadené. Jejich přítomnost přítele ženy patrně rozohnila natolik, že údery plechem měl rozbít čelní sklo a kopem vyvrátit levé zpětné zrcátko,“ informovala mluvčí policie Lenka Vilímková.

Těhotné družce vyhrožoval s nožem v ruce zabitím, přitom ji zranil

Krimi

Muž před policisty utekl, ovšem byl rychle zadržen. Dechová zkouška ukázala 2,7 promile alkoholu a skončil na záchytce. Auto bylo dočasně vyřazeno z provozu, škoda je 20 tisíc korun.

Muž je podezřelý z trestného činu poškození cizí věci a výtržnictví, hrozí mu dva roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám