Hlavní obsah

Vyzkoušeli jste už Extra Rentu? Jak by si 100 tisíc měsíčně užívali Pazderková nebo Kašpárek?

Novinky, Sazka

Loterie, která nabízí opravdu lákavou hlavní výhru v podobě 100 tisíc měsíčně na 20 let, to je Extra Renta. Zeptali jsme se známých osobností, co by s rentou udělaly, kdyby v čím dál oblíbenější loterii vyhrály.

Foto: Sazka

Vyzkoušeli jste už Extra Rentu? Jak by si 100 tisíc měsíčně užívali Pazderková nebo Kašpárek?

Článek

Projet slavnou Route 66, zaplavat si s delfíny nebo velrybami, zúčastnit se Fashion Weeku v Miláně, relaxovat na pláži či ochutnat sushi přímo v Japonsku. I takové sny si budete moct splnit, pokud si vsadíte loterii Extra Renta a na tiketu budete mít tu správnou kombinaci čísel. Hlavní výhra slibuje pohádkovou rentu 100 tisíc korun měsíčně, následujících 20 let tak budete moct dělat jen to, co vás baví, a starost o peníze bude tím úplně posledním, co vás bude trápit.

Kašpárek by cestoval, Pazderková sportovala 

„Kdybych vyhrál Extra Rentu, tak bych cestoval ještě víc než teď, a to hlavně za dobrým jídlem,“ prozradil své sny známý šéfkuchař Radek Kašpárek, který je jako jeden z hrstky Čechů majitelem restaurace s michellinskou hvězdou. Mezi jeho sny patří projet si slavnou motorkářskou Route 66 v USA, zajet si na sushi do Japonska, rád by si ale také skočil s padákem nebo by se potápěl mezi korály.

Extra Renta už má prvního výherce hlavní ceny 

Přesně takový život možná právě teď zažívá i výherce, který hlavní výhru v Extra Rentě trefil na počátku března. Za tiket zaplatil jen stokorunu a čísla za sebe nechal vybrat terminál. Díky kombinaci 12, 13, 17, 21, 23, 25 a 29 v prvním sloupečku je z něj nyní rentiér.

Co všechno byste mohli podniknout, kdybyste hlavní cenu Extra Renty vyhráli, ukazuje Kalendář zážitků Extra Renty, kde se také soutěží o zajímavé ceny. Na stránce ale také můžete zjistit, jak by s rentou naložily známé osobnosti jako herečka Iva Pazderková, šéfkuchař Radek Kašpárek, cestovatel Kryštof Paleta i Matěj Dvořák z populárního pořadu Ukaž káru.

Oblíbená herečka, zpěvačka a moderátorka Iva Pazderková před časem naprosto propadla sportu - pravidelně běhá a posiluje. Kdyby vyhrála 100 tisíc měsíčně na 20 let, sportování by věnovala ještě víc času. A také by se chtěla saunovat ve Finsku, dobýt vrchol sopky či se potkat s tučňáky.

Plný tiket jen za 100 korun 

Co je kromě fantastické hlavní výhry loterii Extra Renta skvělé? Oproti jiným číselným hrám nemusíte čekat, až se jackpot poté, co ho někdo vybere, vyšplhá na nějakou ucházející částku. O měsíční rentu 100 000 Kč na 20 let se totiž hraje každé pondělí!

Už máte svoji vstupenku do dalšího slosování? Klikněte si pro ni na tento odkaz a už brzy to můžete být právě vy, kdo si své sny začne plnit.

Výběr článků

Načítám