Hlavní obsah

Vyberte si svoji terasu snů od českého výrobce. Bezúdržbovou a se zárukou až 25 let

Novinky, WPC - WOODPLASTIC a.s.

WPC – Woodplastic je český výrobce teras, plotů a obkladů stěn z dřevoplastu. Svá originální prkna Terafest® dodává zájemcům jak ve standardních rozměrech, tak i v atypickém provedení. Díky plně zásobeným skladům mají tuzemští zákazníci firmy jistotu, že dostanou vždy to nejlepší, v nejkratší možné době a v případě zájmu i na klíč.

Foto: WPC - WOODPLASTIC a.s.

Vyberte si svoji terasu snů od českého výrobce. Bezúdržbovou a se zárukou až 25 let

Článek

Česká republika patří k předním producentům kvalitních terasových prken z WPC. Jeho nejznámějším výrobcem u nás je tuzemská společnost WPC – Woodplastic, která ve svém závodě ve středočeských Bukovanech vyrábí plnoprofilová prkna Terafest®. Ať už tyto produkty míří k zákazníkům do Francie, Hongkongu nebo do Mysločovic na Hané, každý z nich opouští bránu firmy s rodným listem. Ten garantuje nejvyšší kvalitu a záruku životnosti až 25 let.

Terafest®, to jsou české terasy světové úrovně

Prkna Terafest® se osvědčila nejen jako ideální materiál na výstavbu venkovních teras nebo plotů kolem rodinných domů. Projektanti jimi vylepšují nové realizace a města je využívají k budování veřejných prostor. Zákazníci v Evropě přitom oceňují hlavně atraktivní design, bezpečnost a ekologičnost prken, zájemci z Afriky, na Blízkém východě či v asijských zemích kvitují mimořádnou odolnost vůči mnohdy extrémnímu klimatu a dlouhou životnost bez větší potřeby údržby.

„Zájem o prkna z kompozitu každoročně stoupá už řadu let,“ konstatuje Mgr. Petr Hromek, obchodní manažer firmy WPC – Woodplastic, a jedním dechem dodává: „To však paradoxně představuje pro jejich dobrou pověst také největší nebezpečí.“ Podle zmíněného experta teď na WPC parazitují i firmy, které buď nemají s jeho výrobou a prodejem zkušenosti, anebo záměrně nabízejí nekvalitní prkna bez uvedení složení a původu. Řada z nich kompenzuje nižší kvalitu zdánlivě výhodnou cenou.

Vyberte si svoji terasu snů od českého výrobce. Bezúdržbovou a se zárukou až 25 let

Při výběru prken vsaďte na osvědčeného výrobce

Podle oslovených odborníků však tkví přidaná hodnota prken z kompozitu nejen v samotné kvalitě použitého materiálu, ale především v zákaznickém servisu. Dobrý výrobce či dodavatel dokáže zájemci o terasu poskytnout informace, jaké všechny možnosti mu dřevoplast nabízí a co bude ideální právě pro jeho stavbu. I z tohoto důvodu disponuje WPC – Woodplastic sítí certifikovaných spolupracovníků, kteří každého klienta zdarma navštíví, poradí mu s výběrem prken, s návrhem, kalkulací i s montáží.

„Často se jedná o zdánlivé detaily, ale právě ty mohou znamenat rozdíl mezi terasou, která vydrží desítky let stále stejně atraktivní, a tou, s níž mohou být v budoucnu nějaké problémy,“ upozorňuje Petr Hromek. Experti tak mohou zákazníkovi doporučit prkna pro případ, že má částečně zastřešenou terasu, poradit mu, jaký povrch zvolit, aby na něm nebyl vidět pyl z nedalekého pole, dát tip, na jaké drážky vsadit v případě, že vedle terasy roste jehličnan, nebo mu ukážou, jak ušetřit na odřezcích. www.woodplastic.cz

Výběr článků

Načítám