Hlavní obsah

UŠETŘETE za zimní pneumatiky!

Novinky, Internet Mall

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete ušetřit své peníze a čas, využijte nákupu zimního obutí v některém z internetových obchodů. Ceny zde dosahují velkých rozdílů oproti cenám v kamenných pneuservisech a některé nabízejí i kompletní přezutí.

Foto: Kateřina Štruncová

Květa Tůmová v laboratoři

Článek

Internetové obchody v poslední době přinesly zajímavou alternativu k nabídkám standardních pneuservisů v šíři jejich nabídky a poskytovanými službami. Objednávky je možné zasílat 24 hodin denně s tím, že každá objednávka je ten samý den či následující pracovní den telefonicky ověřena a domluveno převzetí zboží, které probíhá zavezením na jakoukoliv adresu v ČR zdarma.

Některé obchody v tomto směru zašly ještě dále a nabízejí na svých stránkách i kompletní přezutí v některém z partnerských pneuservisů. Jedním z nich je i úspěšný specializovaný obchod Pneuexpert.cz s nejširší sítí poboček po celé republice. "Naší vizí bylo zákazníkovi nabídnout především kvalitní službu, která mu ve výsledku ušetří jeho čas a peníze", říká manager projektu Michal Dlouhý. "Zakoupené pneu a disky je možné nechat ihned namontovat v některém z našich partnerských pneuservisů, kde můžete provést úhradu celé objednávky a to až po montáži na Váš vůz. To vše samozřejmě za naše internetové ceny a ve Vámi vybraný čas." V současné době tato síť obsahuje 26 servisních míst z toho 10 značkových servisů Barum přímo v hlavním městě.

Pokud nemáte čas na návštěvu servisu je možné zakoupit kompletní sadu kol i s plechovými disky či hliníkovými koly a nechat si ji zdarma poslat na zadanou adresu. Výhodou takového nákupu je, že Pneuexpert.cz provádí montáž zdarma a tak výsledná cena je složena pouze z ceny pneumatik a disků. Montáž si pak každý řidič může provést sám bez ztráty času při návštěvě pneuservisu.

Stejně tak jako obchody s elektronikou si již vybudovaly na internetovém trhu neotřesitelnou pozici, tak i v oblasti pneumatik a disků každoročně dramaticky roste počet zákazníků, kteří dají přednost nákupu tohoto sortimentu právě přes internet. Totiž jediné, co je v internetovém obchodě Pneuexpert.cz ve výsledku jiné, je cena a vyšší komfort pro zákazníka.

Výběr článků

Načítám