Hlavní obsah

RWE odměňuje nové i stávající zákazníky vysokým finančním bonusem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České domácnosti se mohou těšit na výhody, které nyní přináší konsolidace energií.

www.rwezlevnuje.cz

Článek

Napjaté domácí rozpočty či obavy z vyúčtování za energie jsou v dnešní době častým jevem. Zajímavou možnost úspory nyní přináší RWE – za konsolidaci energií odměňuje bonusem až 2 500 Kč a k tomu navíc přidá i volny kredit až 200 Kč na volání s RWE Mobil.

Samotný bonus však není samozřejmě vše. RWE nabízí zákazníkům výhodné ceny elektřiny či plynu a jistotu jejich dalšího poklesu. Zákazníci tak „kromě vyplácených bonusů získají zároveň jistotu velmi příznivé ceny zemního plynu i elektřiny po dobu dalších tří let. Očekáváme proto, že naše nabídka potenciální i současné zákazníky osloví a bude podobně úspěšná jako loňská, kdy jsme uzavřeli 400 000 nových smluv a na bonusech vyplatili 400 milionů korun,“ dodává Tomáš Varcop, obchodní ředitel skupiny RWE.

S nižší cenou energií a speciální odměnou pro nové i stávající zákazníky tak dokáže každá domácnost ušetřit ročně tisíce korun.

Přejděte k RWE a využívejte všech výhod i Vy! Více informací najdete na www.rwezlevnuje.cz

Výběr článků

Načítám