Hlavní obsah

Rodinný právník vám může zachránit až desítky tisíc korun

Komerční článekPorovnej24.cz

Zatímco preventivní právní ochrana je v západních oblastech běžná, v České republice je povědomí o možnostech právní pomoci stále velmi malé. Přitom právě Rodinný právník vám může v případném sporu ochránit vaše práva i majetek. V neposlední řadě pomoci vysoudit více peněz.

Rodinný právník vám může zachránit až několik tisíc korun

Článek

Ocitnout se v nepříjemné situaci související s právní oblastí je v dnešní době snadné. Pouhé neporozumění či nepřesný výklad právních frází při podpisu smlouvy může mít fatální následky. Lidé si v souvislosti s nastalou situací plně neuvědomují, jakým způsobem mohou být jejich práva poškozena a současně jakým způsobem se účinně bránit.

V České republice využívá preventivních právních služeb zejména vyšší společenská třída. Dnes však existuje řada alternativ, kdy tato oblast již nemusí nutně znamenat jen finančně nákladné služby. Jednou z nich je i Rodinný právník, který představuje komplexní právní ochranu pro situace běžného života. Hlavní výhodou tohoto produktu je především dostupnost pro všechny a příznivá cena v řádu sto korun měsíčně. I přes sníženou sazbu však máte záruku právní pomoci od kvalifikovaných právníků – specialistů na jednotlivé oblasti.

Sjednat službu rodinný právník online.

Využití rodinného právníka si pochvaluje i paní Musálková z Brna. Do jejího 10 let starého auta vrazil na křižovatce z boku mladý řidič, který jí nedal přednost v jízdě. Nikomu se nic vážného nestalo, škoda na autě paní Musálkové ale byla značná. Dohodla se s pojišťovnou viníka a dala auto do servisu. Cena opravy byla 150 000 Kč. Pojišťovna jí však poslala jen 80 000 Kč s odkazem na amortizaci vozu.

„Požádala jsem o pomoc právní asistenční službu Porovnej24.cz, která zajistila posouzení případu Rodinným právníkem a znalcem z oboru. Verdikt znalce byl takový, že k tak vysokému poklesu tržní ceny vozu nedošlo“, vysvětluje paní Musálková. Právní asistenční služba Porovnej24.cz pojišťovně předložila odborný posudek a s odkazem na něj uplatnila nárok na náhradu škody. Pojišťovna jej následně uznala a zaplatila celou částku za opravu.

Služeb Rodinného právníka od AXA Assistance lze využít i při neúspěšném či zdlouhavém vyřizování reklamací, v sousedských či dědických sporech, při koupi bytu nebo domu, sporu o náhradu škody na vozidle, ve správním řízení po dopravním přestupku atd. Navíc může poskytnout pomoc i celé rodině pojištěného (ochrání i druha, družku, partnera, partnerku či děti). Mimo to poskytuje užitečné rady, tipy a preventivní ochranu ve formě kontroly kupních, nájemních nebo různých dalších smluv. Samotné služby je pak možné sjednat během chvilky online v pohodlí domova.

Nevíte si rady s náhradou škody na vozidle? Pomůže vám Rodinný právník.

Výběr článků

Načítám