Hlavní obsah

První mobilní tarif pro školáka? Jen za 179 korun od O2

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Kdy je nejlepší čas pořídit mobil pro školáka? Hned při nástupu do první třídy, nebo raději později? Odborníci se neshodnou. Vy si ale můžete být jisti, že dříve či později vás toto téma samo doběhne. Jaký tarif pro nejmladší ale zvolit?

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Předplacená GO karta s 1 GB dat jen za 179 Kč

Článek

Pro rodiče neexistuje horší strach než ten o vlastní děti. Chcete-li mít svého malého školáka pod kontrolou a být si jisti, že v pořádku dorazil ze školy domů, stíhá kroužek a neujel mu autobus, pořiďte mu předplacenou SIM kartu, kterou nyní představil operátor O2. Jen za 179 korun měsíčně můžete mít 1 GB dat a k tomu 50 volných minut do všech sítí.

Malému školákovi tarif bohatě postačí na to nejnutnější – poslat zprávu přes Whattsapp, pustit si pár videí nebo zavolat, když se opozdí cestou z tréninku nebo se zdrží u kamaráda. Vy zase budete mít jistotu, že na telefonu nestráví každou volnou vteřinu. Díky aplikaci Moje O2 můžete dítěti snadno nastavit automatickou platbu kreditu i mít pod kontrolou, jak moc datuje, a případně mu další porci dat dokoupit.

Novou SIM kartu si můžete objednat jednoduše online nebo zajít do kterékoli O2 Prodejny, kde vám s nákupem pomůžou vyškolení konzultanti.

Pokud si pořídíte novou SIM kartu, získáte po její aktivaci navíc bonusový kredit 50 Kč. Zapojit se můžete také do programu Odměna za dobití, kde na vás čekají dárky v podobě bonusového kreditu, volných minut, dat nebo slev na telefony.

Výběr článků

Načítám