Hlavní obsah

Podnikatelské účty bez poplatků a financování na míru

Novinky, Fio banka

Kdo hledá kvalitní produkty pro podnikatele, vybere si u české Fio banky, která nabízí podnikatelské účty bez poplatků a podnikatelské úvěry bez sankcí za předčasné splacení.

Podnikatelské účty bez poplatků a financování na míru

Článek

U Fio banky podnikatelé stejně jako fyzické osoby neplatí za vedení účtu ani za neomezený počet příchozích a odchozích plateb v rámci České republiky a na Slovensko. Výhodné jsou taktéž platby v rámci celé eurozóny, kdy příchozí platba stojí 25 Kč a odchozí 50 Kč. Fio banka navíc vede účty v 15 měnách, kromě korun a eur také v USD, GPB, CHF, RUB a dalších.

Používání Internetbankingu a mobilní aplikace Smartbanking pro operační systémy Android, iOS a Windows Phone je samozřejmě zdarma, stejně jako dvě bezkontaktní embosované platební karty MasterCard, které umožňují 10 výběrů měsíčně z bankomatů Fio banky za 0 Kč a až 5 výběrů z jakýchkoliv bankomatů v ČR dle placení kartou. Podnikatelé naleznou v nabídce Fio banky také business karty MasterCard a VISA za měsíční poplatek. Velkým zjednodušením pro účetnictví podnikatelů je bezplatné Fio API Bankovnictví umožňující bezpečné automatizované zpracování výpisů a pohybů na účtech.

Kromě účtu bez poplatků nabízí Fio banka i podnikatelské úvěry, které doslova šije na míru klientům. Neúčtuje poplatky za vedení úvěru a nemá sankce za jeho předčasné splacení. Výše úvěru může být od 3 do 230 milionů Kč s obvyklou splatností od 1 do 8 let. Výhodou je právě individuální přístup ke každému případu.

Výběr článků

Načítám