Hlavní obsah

Novou střechu ještě teď na podzim!

Novinky, Tondach.cz

Podzim je ideální čas pro rekonstrukce. Ne jinak je tomu v případě renovací střech. V tomto období je možné výhodněji získat také vybrané modely pálené tašky TONDACH. O které typy tašek jde a kde najdete svého prodejce?

Brněnka 14, červená engoba. Realizace získala 1. místo v soutěži TONDACH Pálená střecha 2013 v kategorii Rodinné domy a obytné stavby

Článek

Prodejci nabízí tašky TONDACH s podzimními cenami

Počasí skýtá vhodné podmínky, a proto řada výrobců a prodejců nabízí v rámci druhé vlny stavební sezóny materiály za příznivé ceny. Cenově zvýhodněné jsou u prodejců TONDACH celkem čtyři modely pálené tašky v pěti provedeních. Za příjemných finančních podmínek tak mohou majitelé nemovitostí a stavitelé získat oblíbený a vysoce odolný produkt z přírodního materiálu, který bude za předpokladu dodržení principů správné pokládky těšit poskytnutým komfortem i další generace.

Aktuální akční modely pálené tašky TONDACH

  • Brněnka 14 červená engoba
  • Stodo 12 měděná i černá engoba
  • Figaro 11 červená engoba
  • Hranice 11 červená engoba

Moderní taška Figaro 11 vytváří na střeše dokonale hladkou strukturu

Najděte si prodejce pálené krytiny ve vašem okolí

Kde přesně ve vašem okolí vybrané modely pálených tašek v rámci podzimních slev můžete získat, najdete pohodlně pomocí katalogu prodejců přímo na stránkách výrobce TONDACH.

Figaro 11: plochá pálená taška s podzimní cenou

Jedním z modelů pálených tašek TONDACH, které teď na podzim nabízí celá řada prodejců v podzimní akci, je také nejnovější model Figaro 11 (konkrétně v provedení červená engoba). Moderní plochá taška modelu Figaro 11 se vyznačuje elegantním a jednoduchým designem, tradičním způsobem výroby a také vysoce ekonomickou pokládkou. Díky tomu si získává své příznivce mezi fanoušky čistých linií i kvalitních přírodních materiálů. Tato pálená střešní taška je plochá, díky čemuž na střeše ve výsledku vytváří dokonale hladkou strukturu. Je také posuvná, takže se skvěle hodí i pro rekonstrukce a za zmínku rozhodně stojí také vysvětlení čísla 11 v jejím názvu. To totiž značí výhodnost pokládky tašky, přičemž na pokrytí 1mje potřeba pouhých 10,9 kusů střešní krytiny.

Moderní taška Figaro 11 vytváří na střeše dokonale hladkou strukturu

Nový hladký hřebenáč je velmi univerzální

Obdobně jako plochý model tašky Figaro 11 i hladký hřebenáč č. 6 o šířce 22,5 cm se nově vyrábí také v České republice, což ovlivňuje rychlost dodání a promítá se do výsledné ceny. Tento typ hladkého hřebenáče se hodí nejen k ploché tašce Figaro 11, ale rovněž ke střešním taškám s vlnou, jako je Samba 11 nebo Románská 12 i k taškám drážkovým (Hranice 11, Francouzká 12).

Moderní taška Figaro 11 vytváří na střeše dokonale hladkou strukturu

Hledáte inspiraci pro vaši střechu? Najdete ji v novém online katalogu

Plánujete-li novou střechu, ale stále si nejste úplně jisti, který model pálené střešní tašky byste měli pro daný účel zvolit, jistě vás potěší možnosti nového online katalogu produktů TONDACH. Práce s touto jednoduchou webovou aplikací je velmi snadná - můžete lehce filtrovat jednotlivé modely tašek dle tvaru, barvy a dalších kritérií. Galerie realizací vám pak ukáže krytinu v detailu včetně vlastního řešení střechy. Najdete zde také veškeré technické údaje a podrobnosti o vybraných produktech.

Pro více informací navštivte přímo webové stránky www.tondach.cz.

Výběr článků

Načítám