Hlavní obsah

Nová okna a dveře dají bydlení nový impulz

Komerční článek

Chystáte se pořídit si nová okna a dveře? Blížící se podzim je na to ideální dobou. Neotálejte s poptávkou. Abyste se nespálili, je třeba výběru věnovat náležitou pozornost. Jen kvalitní a dobře zabudovaná okna a dveře budou dlouho a dobře sloužit.

Realizace dřevohliníková okna

Článek

Nová okna vybírejte podle toho, kde mají sloužit. Od doby, kdy bylo na trhu pár typů plastových oken a šroubovací dřevěná okna, jsme o notný kus cesty dál. Přesvědčit se o tom můžete na nových značkových prodejnách VEKRA. Zde jsou k vidění okna a dveře z plastu, dřeva, hliníku i dřevohliníku včetně stylového stínění, inspirací mohou být i moderní interiérové dveře.

Showroom VEKRA

Vyzkoušíte si, co plastová okna vydrží při nárazu, jak utlumí zvuk či jak ochrání váš byt při silném dešti. Osahat a poradit se o tom, co si můžete pořídit, se pro zodpovědné rozhodnutí opravdu vyplatí.

Showroom VEKRA

Oblíbená plastová okna skrývají svou kvalitu uvnitř. Pokud podlehnete nabídce plastových oken „skoro zadarmo“, můžete si pořídit i „noční můru“. Více než jinde se zde totiž vyplatí vědět, kdo a kde plastová okna vyrobil.

Showroom VEKRA

Dilema volby mezi plastovými a dřevěnými okny je dnes prakticky jen otázkou osobních preferencí a financí. Stále ale platí, že jen kvalitní a dobře zabudovaná okna a dveře vám budou dlouho a spolehlivě sloužit.

Více informací na vekra.cz.

Výběr článků

Načítám