Hlavní obsah

Lidé zjistili, jak ušetřit 1500 Kč na povinném ručení

Novinky, Porovnej24.cz

Ceny povinného ručení pojišťoven rostou, ale jednoduchým trikem, změnou pojišťovny, několik tisíc lidí minulý měsíc ušetřilo v průměru 1500 korun. Vyplývá to z aktuálních dat serveru Porovnej24.cz.

Lidé zjistili, jak ušetřit 1500 Kč na povinném ručení

Článek

Jednoduché porovnání nabídek pojišťoven

Pokud máte pocit, že za povinné ručení platíte moc, stačí jednoduše porovnat aktuální ceny povinného ručení u většiny pojišťoven. Specializované servery tuto práci udělají za vás. Stačí zadat potřebné vstupní údaje z technického průkazu. Pojišťovny totiž počítají cenu jinak pro typ vozidla, bydliště, věk, atd. Díky tomu najdete přesnou a nejvýhodnější nabídku.

Spočítat ceny můžete například v kalkulačce povinného ručení.

Pozor na neznámé servery

Existuje mnoho neznámých a necertifikovaných serverů, které nepočítají ceny správně.  Často se stává, že výsledek se neshoduje s tím, co následně přepočítá pojišťovna. Někdy je to neplatná pojistka, rovněž vám nemusí umožnit vzít si připojištění, byť je zadarmo nebo neumí poskytnout slevy.

Hledejte proto servery, které jsou certifikovány Českou národní bankou. Jedním z takových serverů je například Porovnej24.cz.

Online slevy, bonusy i záruka vrácení peněz

Při sjednávání povinného ručení online můžete navíc získat všechny online slevy, které pojišťovny poskytují za takový typ sjednání smluv. Smlouva přitom platí až v momentě zaplacení.

I pokud přecházíte k jiné pojišťovně, nemusíte se bát, že přijdete o bonusy. Ty se naopak převádí. Pokud nevíte, jak jste na tom s bonusy, online srovnávač tyto informace ověří a převede za vás.

Další výhodou online sjednání je dvouměsíční záruka na vypovězení smlouvy a získání peněz zpět. Nic tak neriskujete. Důležité je, že díky srovnání nezávazně a zcela zdarma zjistíte, kolik můžete ušetřit.

Srovnejte si bezplatně ceny povinného ručení na trhu a ušetřete.

Výběr článků

Načítám