Hlavní obsah

Krásná prsa bez chirurga

Novinky, www.prozdravi.cz

Populární "vylepšení" ženského poprsí pomocí umělých implantátů začíná odcházet z módy. Ukázalo se, že je problematické, přináší ženám bolest, pocity úzkosti a nemalé finanční výdaje. Ženy, které si pro vážné zdravotní problémy nechaly implantáty odstranit si stěžují na jizvy a zborcení původního tvaru poprsí a trpí tím většinou ztrátou sebevědomí. I za odstranění implantátů zaplatí žena nemalou finanční částku.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

Proč podstupovat tyto drastické zásahy, aniž bychom si ověřily, zda neexistují bezpečnější přírodní alternativy. Obdobně můžeme uvažovat ohledně užívání syntetických hormonů, které mohou nepřirozeně zvyšovat hladinu estrogenů a napomáhat tak zhoubnému bujení a přinášet nepříznivé vedlejší účinky jako je nezdravé tloustnutí či poškození jaterních funkcí.

Patříte-li mezi ženy, které dávají přednost jemnějším přírodním metodám při řešení zdravotních problémů a při pěstování krásy, máme pro Vás "novinku" prověřenou historií přírodního léčení. Jde o ověření kombinací léčivých bylin, které ovlivňují velikost a pevnost poprsí prostřednictvím vyrovnání hormonální hladiny ženy. Uživatelky se shodují na tom, že po užívání specielních kombinací bylin se stala jejich poprsí plnější, větší a pevnější a vždy byla přiměřená celkové tělesné stavbě. Nejdůležitější skutečností je, že žádoucího efektu lze dosáhnout bez rizika, přirozenou a bezpečnou cestou.

Nejenže dodá plnost a krásu nedostatečně vyvinutému, zničenému (např. po kojení) či stárnoucímu poprsí ale zároveň zajistí ženě hormonální vyváženost, která přispěje k odstranění stresu, napětí a k celkovému zlepšení zdraví. Ženy jejichž hormonální rovnováha se upravila na optimum, se cítí mladší, plné energie, sebevědomější a přitažlivější. Starší ženy se shodují na tom, že se jejich povislá, vrásčitá prsa po užívání bylinných preparátů ovlivňujících hormonální rovnováhu napřímila a vrásky se vyrovnaly.

Tím získalo jejich poprsí mladistvý vzhled. Je také pravda, že u žen s velkým poprsím, které chtěly užívat přípravek především pro dosažení hormonální rovnováhy, zůstala velikost nezměněna nebo se prsa zvětšila jen nepatrně, zatímco došlo ke zpevnění a omlazení, což bylo pro tyto ženy překvapující. Ženy užívající bylinné preparáty ovlivňující hormonální rovnováhu se zbavily takových problémů jako je napravidelná a bolestivá menstruace, křeče, silné krvácení, změny nálad a jiných obtíží souhrnně nazývaných premenstruační syndrom.

Také u klimakterických obtíží, neplodnosti a depresí byly zaznamenány až překvapivé výsledky. Ve skutečnosti to není nic překvapivého, protože léčivé byliny, které přípravek Herbust obsahuje byly po staletí používány při léčbě potíží spojených s ženskými cykly a reprodukcí. Takže uživatelky tohoto bylinného preparátu si mohou být jisté, že jeho užívání bude mít příznivý vliv na jejich celkový zdravotní stav, ikdyž jim jde především o zvětšení a zpevnění poprsí.

Další informace naleznete v největším internetovém obchodě s přírodními produkty pro zdraví a krásu www,prozdravi.cz

Výběr článků

Načítám