Hlavní obsah

Konec vráskám ze sluníčka!

Novinky, Beiersdorf spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Věděli jste, že přemíra slunečních paprsků může vést k předčasnému stárnutí pleti? Bez kvalitní ochrany před UV zářením je tedy veškerá Vaše péče na omlazení pleti zbytečná!

Opalovací krémy Eucerin

Článek

Slunce potřebujeme k životu. Dodává nám vitalitu a je také nezbytné pro tvorbu vitamínu D. Nicméně k tomu, aby si tělo vytvořilo dostatečnou dávku „déčka“, stačí pouze několik minut slunečního světla denně. Naopak přílišné vystavování se slunečnímu záření má své negativní důsledky. Lidé často zapomínají i na to, že UV záření dopadá zvlášť na nezakrytou pleť obličeje vždy, když se pohybujeme venku, nejen když se chceme cíleně opalovat. Pokožka má navíc paměťové schopnosti, takže si pamatuje každé spálení - i z úplného dětství!

Dlouhodobé nebo intenzivní slunění způsobuje předčasné stárnutí pleti, nemluvě o riziku tvorby kožních nádorů. Naštěstí lze těmto problémům předejít! Stačí používat sluneční přípravky Eucerin na obličej, které přinášejí nový standard ochrany před sluncem. Vysoce účinný systém UVA/UVB filtrů omezuje riziko spálení kůže. Kyselina glycyrrhetinová navíc podporuje pleti vlastní obranné mechanismy DNA a antioxidant licochalcon chrání kožní buňky před oxidačním stresem.

Více informací naleznete na www.eucerin.cz

Výběr článků

Načítám