Hlavní obsah

Zpěvačka uchvátila porotu X Faktoru, zatajila však svou zářnou minulost

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Čtyřiačtyřicetiletá Angličanka Melanie Massonová svým hlasem zcela uchvátila porotu i diváky při sobotním konkurzu britské soutěžní show X Faktor. Všechny přítomné si získala hned od prvních tónů písně Cry Baby zpěvačky Janis Joplinové. Při představování ovšem zapomněla poznamenat, že už má za sebou velké pěvecké úspěchy.

BEZ KOMENTÁRE: Žena v domácnosti svým zpěvem vyrazila v soutěžní show všem přítomným dech

 
Článek

Massonová nechala porotce, aby si mysleli, že budou u zrodu hvězdy, která se z ničeho nic vyloupla odnikud. Jenže tato 44letá matka v domácnosti už o sobě na poli hudby dala vědět dřív. Jako vokalistka spolupracovala s kapelami jako Kasabian, Stereophonics nebo Happy Mondays, stejně jako se slavným hudebníkem jménem Fatboy Slim. V roce 2007 navíc vydala single a upsala se hudebnímu nakladatelství EMI.

Porotci soutěže Louis Walsh, Gary Barlow, Tulisa Contostavlosová a zpěvačka Anastacia to však netušili a nad písní Cry Baby v podání Massonové doslova žasli.

„Melanie, to bylo šílené. Pane Bože, ten hlas, vedla jste nás celou písní. Bylo to úžasné. Opravdu,“ začal s komplimenty Gary.

„Odkud ten hlas pochází a kde byl tak dlouho? Přesně o tom je tahle show. Má najít někoho tak úžasného, jako jste vy,“ pronesl obdivně Louis.

„Přišla jste na pódium a vypadala tak něžně. Pak z vás ale najednou vyšlehl ten plamen, ta duše a diva uvnitř. Pódium patřilo jen vám a vy jste jím naprosto otřásla. Úžasné,“ neskrývala své nadšení Tulisa.

Originál písně Cry Baby v podání Janis Joplinové

Poslední šance zazářit

Když poté vyšla pravda najevo, mohlo se zdát, že Massonová chtěla z porotců i diváků udělat hlupáky. Na svou obranu ovšem předložila pádné argumenty, proč o své minulosti nemluvila.

„Většinu té práce jsem absolvovala před deseti až 15 lety. Posledních šest let jsem ale matkou na plný úvazek. Měla jsem předběžnou dohodu s EMI před 18 lety, po roce z ní ale sešlo. Nikdy jsem vlastně neměla tu možnost zazářit jako individualita. Toto je má poslední šance,“ uvedla pro deník The Sun Massonová, která v současné pouze vede dětské hudební kurzy pro pohádkové víly.

„X Faktor je otevřený pro všechny. Jediným pravidlem je, že soutěžícím musí být více než 16 let a nesmí mít aktuálně smlouvu s nahrávací společností,“ uvedl na Melaniinu obhajobu mluvčí show vysílané na televizní stanici ITV1.

Reklama

Výběr článků

Načítám