Hlavní obsah

Zpěvačka skupiny ABBA chystá návrat

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STOCKHOLM

Třiapadesátiletá Agnetha Fältskogová, zpěvačka švédské skupiny ABBA, která patřila v 70. letech minulého století k nejproslulejším kapelám, usiluje o nvárat na výsluní světové pop-music. Její nové album My Colouring Book uvede počátkem března na trh produkční společnost Warner Bros.

Článek

Comeback kdysi slavné hvězdy je hudebními odborníky považován za malou senzaci už proto, že po vydání poslední sólové nahrávky I Stand Alone v roce 1987 Agnetha přerušila veškeré kontakty se světem showbyznysu a uchýlila se na malý ostrůvek poblíž Stockholmu, kde žila v naprosté izolaci.

Na pódium se už nevrátili

V 70. letech se Agnetha spolu s Annafrid Lyngstadovou, Björnem Ulvaeusem a Benny Anderssonem do povědomí publika zapsali takovými hity, jako jsou Waterloo či Dancing Queen. V roce 1983 se kvarteto rozpadlo, údajně proto, aby jeho členové nabrali nových sil, na pódiu se však už nikdy spolu nesešli.

Ještě v témže roce zahájila Agnetha sólovou kariéru a se singlem Can´t Shake Loose si zajistila čelné místo v prestižních mezinárodních hitparádách.

Čekají na znovuzrození hvězdy

Všichni fanoušci skupiny ABBA, nejslavnějšího bandu sedmdesátých let, teď očekávají zprávy, které by hovořily o znovuzrození jejich milované skupiny.

Agnetha by se tak mohla ke svým bývalým kolegům vrátit a spolu s nimi oslavit třicet let od počátku jejich společné hvězdné kariéry. Agnetha by musela ovšem navázat důvěrnější vztahy také se svým bývalým mužem Bjornem Ulvaeusem, členem skupiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám