Hlavní obsah

Zpěvačka Nosková přiznala nového přítele, pojmenovala po něm pelikána

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvůr Králové

Zpěvačka Michaela Nosková (26) se stala v Zoo ve Dvoře Králové kmotrou pelikána, kterého pojmenovala po svém novém příteli Honzovi (25). O novém muži ale víc prozradit nechtěla.

Článek

"Honza je muž, který je mi teď velmi blízký. Víc ze mě nedostanete,“ dodala záhadně Nosková. Podle informací Novinek je nový partner zpěvačky o rok mladší a pracuje v reklamní agentuře. "Má na starosti internetové obchody," řekl Novinkám zdroj. 

Noskovou vedle pelikána zaujaly nejvíc místní ovce kamerunské. Dokonce tak moc, že si je popletla s domácími mazlíčky. "Vzala bych si malé jehňátko domů a starala by se o něj maminka," vysvětlila Nosková.

Do zoologické zahrady přijeli pokřtít nové přírůstky také Michaela Dolinová a Vlasta Horváth. Za úkol měli želvám vybrat jméno. „Chci, aby po mě jednou něco zůstalo, tak to bude Michaela,“ vysvětlila Dolinová. A následoval ji i Horváth, který dal želvě také své křestní jméno.

Vlasta Horváth přijel do Dvora Králové s manželkou Markétou a svým bratrem Martinem. Marně lákala do Zoo své dcery Michaela Dolinová. „Jsou to parádnice. Před želvami daly přednost nakupování,“ smála se herečka a zpěvačka.

Reklama

Související články

Vlasta Horváth chce napsat vlastní muzikál

Vítěz soutěže Česko hledá SuperStar z roku 2005 Vlastimil Horváth (31) kdysi ohrnoval nad muzikály nos. Před časem ale změnil názor a nedávno se dokonce upsal...

Výběr článků

Načítám