Hlavní obsah

Znuděná divačka prohodila televizi oknem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Diváci bývají občas znechuceni obsahem nabízených televizních programů, někdy se dokonce rozlítí nad jejich nízkou kvalitou. Svůj hněv nejjednodušeji vyřeší tím, že zkrátka přepnou na jiný kanál nebo televizi úplně vypnou a věnují se zábavnější činnosti. Obyvatelka Berlína ale zvolila jinou možnost, jak se s nevyhovujícím vysíláním vypořádat.

Foto: Q10 Studia divadla DRAK (archiv)

Mirek Vrbický jako Malvolio ve Večeru tříkrálovém

Článek

Němka pravděpodobně zatoužila po pohodově stráveném sobotním večeru. Nezadané ženy by se vrhly do víru nočního života lovit muže, matky od rodin by si večer raději zpříjemnily třeba posezením s přáteli. Obyvatelka Berlína však usoudila, že jí postačí společnost televizní obrazovky a sledování oblíbeného programu.

Netrpělivost ji přiměla k radikálnímu řešení

Vydržela jen pouhých pár minut. Po jejich uplynutí se začala nudit. Chytl ji tak nepříčetný amok, až se ve vzteku chopila televizního přístroje a vyhodila ho z okna svého bytu v pátém patře. "Nebylo tam vůbec nic zajímavého, tak jsem ji hodila oknem ven," uvedla pětadvacetiletá Němka. 

Televizní let dopadl dobře

Naštěstí televizní přijímač nepřistál nikomu na hlavě a ani nenapáchal žádné jiné škody. Mladá Němka později zalitovala vrhu televizním přístrojem a na zbytek programu se dodívala u sousedů. 

Anketa

Co uděláte, když se vám nelíbí televizní pořad?
Vypnu televizi
43,6 %
Přepnu na jiný program
56,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 314 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám