Hlavní obsah

Zloděj se dokonale znemožnil, policisté se mohli potrhat smíchy

Novinky, vps

Bezpečnostní kamera v irském městě Drogheda před pár dny zachytila komickou situaci, kdy zloděje odrovnala jím hozená cihla, která se odrazila od auta přímo do jeho hlavy. Následně se snažil dokonce vydírat majitele auta. O kameře totiž neměl ani tušení.

BEZ KOMENTÁŘE: Vykrást auto se zloději nepodařilo, místo toho se sám odrovnal

 
Článek

Na záznamu je vidět, jak se pachatel snažil rozbít okno bílého mercedesu kamenem. To se mu nepodařilo, tak si došel pro cihlu. Zblízka jí mrštil proti oknu, jenže ho nerozbil. Cihla se odrazila a trefila ho do obličeje.

Omráčeného muže po chvíli našel na zemi majitel auta a zároveň blízké hospody, na níž je umístěná kamera, Gerry Brady. Myslel si, že ho srazilo auto, tak mu chtěl pomoct. Zloděj po něm ale napřed chtěl peníze na taxi, pak řekl, že mu vypálí hospodu, a také vyhrožoval, že řekne policii, že ho Brady zmlátil. Radši ho proto nechal být a zavolal policii.

„Když ho sebrali, tak jim tvrdil, že jsem ho napadl. Říkal jim to i na stanici, když jsem tam přišel se záznamem z kamery, který ukazoval, jak se odrovnal jím hozenou cihlou. Kdybyste slyšeli, jak se policisté smáli, když to viděli. Mohli se potrhat smíchy,“ uvedl Brady pro zpravodajský server independent.ie.

Policisté tak s jasným důkazem v ruce utnuli zlodějovy výmysly a začali případ vyšetřovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám