Hlavní obsah

Ženě se poštěstilo být jedinou cestující v letadle. Byl to zážitek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít celé letadlo jen pro sebe se poštěstilo pasažérce společnosti Blue Islands. Ta začátkem července cestovala ze španělské Ibizy, kde trávila narozeniny, na domovský ostrov Jersey u francouzského pobřeží. Už u odletové brány ženě došlo, že poletí na pravidelné lince zcela sama, posádka se k ní prý chovala jako k VIP osobě.

Foto: Profimedia.cz

Ženě se poštěstilo letět prázdným letadlem (ilustrační foto)

Článek

Když osmatřicetiletá Hannah Maden-Adamsová dorazila na letiště, zaměstnanec u odbavovací přepážky nejprve trval na tom, že na ostrov Jersey žádné letadlo nemíří. Pravda však byla taková, že žena byla jediná, která si cestu z Ibizy na britský ostrov rezervovala. To ale zjistila až u odletové brány.

Tam ji vyzvedlo auto, které ji zavezlo k letadlu jako kdyby byla celebrita. Tak to alespoň popsala sama žena. „Bylo to neskutečné, ale taky velká zábava. Jak často se vám něco takového stane?“ cituje pasažérku server Manchester Evening News. „Obvykle jsou lety úplně narvané; máte tam děti, rodiny, skupinky lidí, kteří se baví a smějí,“ dodala.

Když cestující dorazila na palubu, dostala od posádky pokyn, že se může posadit, kamkoli se jí zlíbí, a příruční zavazadlo si také může uložit kamkoliv. „Šla jsem k okénku a rozhodla jsem se kvůli výhledu sedět skoro vepředu,“ konstatuje Maden-Adamsová.

K nevšední situaci došlo podle posádky i z důvodu, že jedno letadlo na ostrov Jersey odletělo z Ibizy už toho dne ráno. Nikdo proto neočekával, že další cestující využijí odpolední spoj. „Popravdě jsem si myslela, že nepoletí, ale museli dostat letadlo zpět na Jersey, takže jsme letěli,“ dodala žena.

Let měl zpoždění 18 hodin, jediný cestující měl celé letadlo pro sebe

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám