Hlavní obsah

Žena prodává svou duši na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO

Vlastní duši nabídla prostřednictvím internetové aukce na prodej obyvatelka Chile, která se ocitla v prekérní finanční situaci. Kupcem by podle ní měl být buď sám ďábel nebo nejsolventnější zájemce, informovala tamní média.

Článek

Pětatřicetiletá žena za svou duši požaduje v přepočtu asi 108 tisíc korun. Za peníze by chtěla uskutečnit jeden ze svých snů, který si nyní nemůže dovolit. Právě prochází těžkým životním obdobím, napsal deník Las Ultimas Noticias.

"Moc hezká, šlechetná a moc nepoužívaná," ohodnotila svou duši v inzerátu Chilanka.

Nabídku, která byla zveřejněna na serveru Deremate, by podle ní měl využít hlavně ďábel. "Ďáble, jestli se objevíš na Deremate, najdeš tu milou duši. A velmi levnou," napsala žena.

List, který o zvláštním inzerátu informoval, se rovněž obrátil na Orozimba Fuenzalidu, biskupa ze Santiaga, podle něhož by inzerentka nejspíš potřebovala odbornou psychologickou nebo rovnou psychiatrickou pomoc. Lidé prý nemohou prodávat duši, neboť tu stvořil bůh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám